Het Jörgnerhaus in de zomer

Hartelijk welkom in het Jörgnerhuis

Het Jörgnerhuis ligt aan de rand van het kleine dorpje Kals (op 1325m hoog) midden in het Nationalpark Hohe Tauern aan de voet van de Großglockner. Idyllisch ingesloten in een ongerepte natuur en omgeven door alpenweiden is het een ware oase van rust.

Vanuit de appartementen hebt u een weids uitzicht op de besneeuwde toppen van het Nationalpark, op de groene Alpenweiden en de bossen. U hoort zelfs het klateren van de nabij gelegen Kalser kreek.

Absoluut rustig gelegen woont u in het midden van de natuur doch in enkele minuten zijn er allerhande activiteiten te beleven.
Aan de appartementen starten wondermooie wandelroutes naar de hoger gelegen almen en bergtoppen. Het nabij gelegen skigebied Kals-Matrei met 43,6 km goed geprepareerde pistes ligt op twee minuten met de auto of met de skibus. (halte vlak aan de appartementen)

Inkoopmogelijkheden, bank en post, Toerismebureau en restaurants bevinden zich op 400m in de dorpskern.

Na een drukke dag keert u terug naar huis in het Jörgnerhaus en voelt u zich werkelijk thuis! Vijf appartementen van verschillende afmetingen, luxueus ingericht en liefdevol afgewerkt met traditionele details, staan ​​ter beschikking. Verder kunt u napraten in de bar of genieten van de wellness en sauna.

Onze appartementen

We willen dat u zich bij ons thuis voelt, daarom hebben we de appartementen zo ingericht zoals we dat voor onszelf zouden doen.

Toerismebureau Kals

Vakantie in het Glockner-dorp Kals betekent blijven bewegen - comfortabel of sportief, steil bergopwaarts of fijn langlaufen. Wandelen is altijd een plezier in het nationale park Hohe Tauern.

Overtuig jezelf op www.kalstourismus.at.

Het logo van Kals am Großglockner

Het Jörgnerhaus
Glor-Berg 4
A-9981 Kals am Großglockner